Donacija za Šah-mat listu

Dragi čitaoci Šah-mat liste,

Nadam se da uživate u člancima, analizama i tekstovima koje dijelimo na našem blogu. Želimo da vas obavjestimo o nečemu što planiramo i kako vi možete doprineti našem rastu.

Zašto donirati?

Šah -mat lista je izgrađena na entuzijazmu i posvećenosti zaljubljenika u šah. Da bismo i dalje pružali kvalitetan sadržaj i podržavali šahovsku zajednicu, planiramo sljedeće:

Proširenje funkcionalnosti Šah-mat liste:

  • Vaše donacije omogućiće nam unapređenje i proširenje opcija bloga Šah-mat liste. Pored plaćanja redovnog održavanja bloga, planiramo da dodamo nove opcije na blogu, poboljšamo korisničko iskustvo i omogućimo pristup više informacija kako bi zadovoljili potrebe naše rastuće šahovske zajednice. Trenutno smo ograničeni opcijama WordPress-a posebno zbog malog prostora za fotografije i broj anketa (u osnovnoj veziji Word Press bloga). Donacije će pomoći da nadogradimo blog Word Press-a na Premium opciju, čime bi čitaoci imali bogatije iskustvo prilikom pregledavanja bloga.

Kako donirati?

Donacije su ključne za ostvarivanje navedenih ciljeva. Ako želite podržati Šah mat listu možete izvršiti donaciju putem našeg žiro računa. Evo kako to možete učiniti:

Broj žiro računa: Goran Tomić broj žiro računa na CKB
510070395924002879

Informacije o uplati za donacije iz inostranstva:

Kako će se koristiti vaša donacija?

Vaša podrška će biti usmjerena ka:

  1. Unapređenju web prostora: Poboljšanje performansi i proširenje kapaciteta servera za bolje iskustvo čitalaca.

Važnost vašeg doprinosa

Nema male donacije – svaka pomaže u ostvarivanju naših ciljeva. Pored toga, želimo da vam omogućimo da uživate u dijelu atmosfere sa naših prethodnih tekstova, pa smo pripremili nekoliko linkova koje možete pogledati [ovdje/priložene ispod].


https://sah-mat-lista.blogspot.com/

https://sah-mat-lista.blogspot.com/2020/12/pal-benko-moj-zivot-partije-i-studije.html

https://sah-mat-lista.blogspot.com/2020/12/intervju-sa-gm-susan-polgar-30122003.html

**********************

Hvala vam unaprijed na podršci i što ste dio Šah mat liste!

Goran Tomić, urednik Šah-mat liste