SNAŽNA PODRŠKA SEKRETARIJATA ZA DRUŠTVENE DJELATNOSTI I MEĐUNARODNU SARADNjU, KISJELICA: REZULTATI KLUBA ZA SVAKI RESPEKT


Novoizabrani načelnik za društvene djelatnosti i međunarodnu saradnju, g-din Mitar Kisjelica ugostio je juče predstavnika Šahovskog kluba „Herceg Novi 1949“, Miloša Bubanju uoči početka tri ekipna državna takmičenja koja će se od 01.05 do 08.05.2023.godine održati u Herceg Novom.

Razgovaralo se na temu cjelokupnog funkcionisanja kluba, rezultatima u prethodnoj 2022.godini, planovima i ambicijama u 2023.godini kao i dodatno jačanje kluba koji će u maju mjesecu u saradnji sa Opštinom Herceg Novi, Šahovskim Savezom Crne Gore biti domaćin najjačih ekipnih takmičenja u Crnoj Gori.

Kisjelica smatra da su rezultati kluba u prethodnom periodu bili na jako visokom nivou i istakao da će naš klub dobiti veliku podršku kada su u pitanju aktivnosti kluba u 2023.godini.

Sekretar Šahovskog kluba „Herceg Novi 1949“, Miloš Bubanja se zahvalio na srdačnom prijemu i iskazao da će klub opravdati očekivanja, a u ovoj godini ciljevi kluba su znatno veći nego u prethodnoj godini.