Zdenko Pađen: Da li je Karpov jučer igrao simultanku u Zagrebu, dok je Kasparov bio u Crikvenici?srijeda 3.7.2019 5:30

Pozdrav iz moje Opatije. Jučer nisam otišao u Crikvenicu jer nemam auto, vruće je, a znao sam da vodeći svjetski velemajstori neće doći u Crikvenicu, iako je to najavljeno. Oni nikad slobodni dan ne bi koristili da bi se maltretirali vožnjom do Crikvenice po velikoj vrućini. Ali ne razumijem zašto najavljuju da će doći u Crikvenicu?! Istovremeno je najavljena simultanka Anatolija Tolje Karpova u Zagrebačkom šahovskom savezu, Masarikova, jučer u 19:00 h u organizacija ruskog ambasadora kojeg sam upoznao.

Kad se pogleda na Google- „Karpov simultanka“ nema nijedne obavijest ljudi moji dragi. Da li ima saznanja da je jučer Anatolij Karpov igrao šah u Zagrebu i da će danas obići Novinarski dom i vodeće svjetske velemajstore? Smiješno mi je pisanje Sportskih novosti i Vida Brzice kojem očito nije jasno da je Zdenko Pađen prijatelj s Garijem Kasparovom odavno 1993, a s vodećim Nepomnijaćijem od 2004 kad sam upoznao i njega njegovu majku na predivnom Bledu, i ne znam da da mu je nadimak NEPO kako famozni novinar Vid Brzica piše. Ja ga zovem Chess Zoro i njegova email adresa je chess zoro.

Hvala na pažnji u 5:00 ujutro u Opatiji

srijeda 3.7.2019 16:25

Vid Brzica u današnjim Sportskim odgovara na upit Zdenka Pađena, a to je da je Karpov odustao dolaska u Zagreb zbog vređanja Vladimira Putina od strane Garija Kasparova . Sa Nepom sam bio u Opatiji puno puta bio 2010, pa 2009 u Budvi.

Velemajstor Vladimir Potkin, sekundant mi je  rekao da se zove Vladimir Putin, tako sam greškom ja razumio, pa sam poskočio, a na mene se zato naljutio organizator Grand chess Tour Dumančić, jer sam rekao da sam onda ja Vladimir Putin.

Pozdrav iz Opatije i odoh na kupanje
Zdenko Pađen

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.