HUMORISTIČKO-SATIRIČNI KOMENTAR (510)


ŠKOLA ZA INSTRUKTORE ŠAHA – TREĆI POKUŠAJ!

„Godinu po godinu sve nas manje ima tu!“
Petar Grašo

Tijekom 2019. godine u Zagrebu će se navodno održati „Škola za instruktore šaha“. „Školu“ organizira poznati sportski organizator i menadžer, čuveni humanitarac te tajnik-volonter Hrvatskog šahovskog saveza A. J. – Mućak.
Termin (za sada) još uvijek nije poznat, kao i ostali detalji, ali sve će biti poznato kada dođe vrijeme da sve bude poznato! Uglavnom, „Škola“ je hrvatska nasušna potreba, jer „Mućka“ jako zabrinjava činjenica kako je mladih šahista u Hrvatskoj, metnimo, sve više i više, a šahovskih trenera – instruktora sve manje i manje. Jer i treneri – instruktori također umiru ili odlaze u Irsku i Njemačku!
Predavač u večernjoj „Školi za instruktore“ biti će, pogađate, A. J. – Mućak, a njegov asistent, odnosno voditelj vježbi B. R. – Legenda. „Školarina“ će navodno iznositi „pišljivih“ 2.400 HRK (kunica gore, kunica dolje!), a prikupljeno „perje“ će ravnopravno podijeliti „Mućak“, „Legenda“ i tamo nekakva Agencija.
Uglavnom, sazrelo je vrijeme da svaki punoljetni hrvatski šahist i humanist (koji drži do sebe!) pribavi diplomu šahovskog trenera – instruktora!

Joakim Puškaš

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.